S T A Y   I N   F O C U SN I E U W S


VRIJDAG 18 maart 2022

Livestreams & TV-registratie

Een drukke week: een aantal livestreams en een TV-registratie (pilot) waarvan komende weken nog een aantal series voor worden opgenomen. Voor wat betreft de TV-registratie werken we momenteel aan het programma 'Collegeboer', (zoals Collegetour) voor Nieuwe Oogst en HAS Hogeschool Den Bosch. Hiervan gaan we een serie opnemen waarin studenten onder leiding van Esther de Snoo vragen kunnen stellen aan bijzondere gasten die naam hebben gemaakt in hun agrarisch vakgebied. Verder hebben we livestreams verzorgd voor LTO Nederland; een rondetafelgesprek over de situatie in Oekraine en over het dreigende wereldwijde voedseltekort met als speciale gast Kees Huizinga (boer in Oekraine). Voor Jong CZ hebben we een online seminar uitgezonden met als gast Egge van der Poel over zijn boek 'Geheelmeesters'; compromisloos radicaal betere zorg ontwerpen. 

VRIJDAG 25 FEBRUARI 2022 

Livestreams VTCB & VvE Belang

Afgelopen week hebben we 7 livestreams verzorgd voor VTCB (VvE Transitie Centrum Brabant) en VvE Belang voor VvE's van de gemeenten Tilburg, Eindhoven, Oss, Waalwijk en Oosterhout die willen verduurzamen. Voor de gelegenheid hebben we een kantoorruimte bij VvE Belang Oosterhout omgebouwd tot een TV studio met 2 settings: een setting voor een ronde tafelgesprek en een setting achter een desk (voor presentatie's en een quiz).

 

DINSDAG 1 FEBRUARI 2022

Nieuwe Oogst livestream Studio Den Bosch in gebruik genomen

Vandaag is de splinternieuwe livestream Studio van Nieuwe Oogst in Den Bosch (pand ZLTO) in gebruik genomen. Door de vele webinar aanvragen bij Nieuwe Oogst zijn ook de bestaande studio's in Zwolle en Den Haag vernieuwd en uitgebreid met deze studio in het zuiden. Wij gaan de komende periode webinars verzorgen vanuit deze studio. Uiteraard verzorgen we ook de livestreams op locatie (zoals in 2021 vanaf de beursvloer in de Brabanthallen, webinars vanuit LTO Den Haag en vanuit het boerenlandschap (zoals stallen).


MAANDAG 18 JANUARI 2022

Opnames CZ Reporter voor interne communicatie

Deze week maken we een rondje langs de velden. We brengen een bezoekje aan het management team van CZ Zorgverzekeringen en vragen terug te blikken op 2021 en hun divisieplannen 2022 bekend te maken. Hiervan worden 2 reporterfilms geproduceerd en trekken we er 2,5 opnamedag voor uit. De films worden ingezet voor interne communicatie binnen de gehele organisatie. 

WOENSDAG 22 DECEMBER 2021

Livestream NAJK vanuit de koeienstal melkveehouder Kees van Vuuren

Een ongewone locatie; livestreamen vanuit de koeienstal! Daar lag nogal een uitdaging om het geheel goed in beeld te krijgen rekeninghoudend met de 1,5 meter afstand. In opdracht van Nieuwe Oogst verzorgden we dit webinar voor NAJK: jonge boeren en tuinders in gesprek met landbouwwoordvoerders over het regeerakkoord. Tevens een mooie klus voor onze stagiair (en het was niet warm in de stal). Ook de koeien gingen zich mengen in het gesprek... 


DINSDAG 21 DECEMBER 2021

Livestream NewCold Breda

Voor NewCold verzorgen we elk kwartaal een bijpraatsessie online vanuit het managementteam om de hele organisatie (wereldwijd) te informeren over de stand van zaken. De livestream is voor interne communicatie. De livestreams worden uitgezonden vanuit het hoofdkantoor NewCold Breda.